Προϊόντα

Η VKPAK διαθέτει αυτόματες μηχανές επισήμανσης για ευαίσθητες στην πίεση χάρτινες ετικέτες, καθώς και ετικέτες πολυαιθυλενίου και ετικέτες συρρίκνωσης πλήρους σώματος. Τα αυτόματα συστήματα μας μπορούν να διαμορφωθούν για εφαρμογές εμπρός, πίσω, αναδίπλωσης και πολλαπλών όψεων. Η προηγμένη μας ικανότητα περιλαμβάνει επίσης τεχνολογία εκτύπωσης και εφαρμογής για κωδικοποίηση UPC.

Η VKPAK κατασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία συστημάτων αυτόματης επισήμανσης για να καλύψει τις ανάγκες επισήμανσής σας. Η καρδιά κάθε αυτόματης μηχανής σήμανσης είναι το σύστημα ελέγχου. Η VKPAK έχει αναπτύξει τα πιο εξελιγμένα στοιχεία ελέγχου στην αγορά σήμερα με μια σειρά από επιλογές που ενσωματώνονται σε όλα τα συστήματα σήμανσής μας. Επιπλέον, τα χειριστήρια είναι προσαρμόσιμα για ειδικές εφαρμογές που μπορεί να έχετε.

Είτε χρειάζεστε επάνω, κάτω, εμπρός, πίσω, περιτύλιγμα, λαιμό ή οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών, μπορούμε να παρέχουμε ένα αυτόματο σύστημα επισήμανσης που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Σε αυτήν τη σελίδα θα βρείτε πολλούς τύπους τυπικού εξοπλισμού αυτόματης επισήμανσης, αλλά μην φοβάστε να μας καλέσετε για τυχόν ειδικές ανάγκες που μπορεί να έχετε, καθώς οι πιθανότητες είναι, μπορούμε να τις ενσωματώσουμε στο σύστημα επισήμανσης που χρειάζεστε.