Αυτόματη αναδίπλωση περιτύλιξης γύρω από τη μηχανή σήμανσης

Αυτόματη αναδίπλωση περιτύλιξης γύρω από τη μηχανή σήμανσης
Το Oriented Wrap Around Labeling Machine ελέγχεται από σερβοκινητήρα (η ετικέτα είναι ακριβώς 1mm), είναι κατάλληλο για κάθε είδους στρογγυλό δοχείο. Όλα τα ηλεκτρικά μέρη της μηχανής επισήμανσης είναι κατασκευασμένα στην Ταϊβάν ή στην Ιαπωνία. Ο μηχανισμός συγκράτησης τριών σημείων επιτρέπει υψηλή ακρίβεια επισήμανσης για στρογγυλή φιάλη. Πνευματικός σταθμός περιτύλιξης για ευέλικτη διάμετρο μπουκαλιού. Αυτόματο προσανατολισμό περιτύλιξης γύρω από το μηχάνημα σήμανσης για την επισήμανση της περιφέρειας της επιφάνειας ή άλλης καμπύλης επιφάνειας για πλαστικά μπουκάλια, βάζα, δοχεία, δοχεία κλπ. Γυαλιού κατοικίδιων ζώων. Διαθέτει προαιρετική συσκευή εντοπισμού θέσης περιφέρειας, συνειδητοποιεί την καθορισμένη θέση επισήμανσης μεμονωμένου ή διπλού αυτοκόλλητου.

Ακρίβεια επισήμανσης± 1 mm (εκτός από το σφάλμα προϊόντος και ετικέτας).
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματοςAC220V 50 / 60Hz 700W
Ταχύτητα μεταφοράς5 ~ 25 μέτρα / λεπτό
Ταχύτητα επισήμανσης10 ~ 35pcs / min (Σχετικά με το προϊόν, το μέγεθος της ετικέτας)
Αυτοκόλλητο Out-Come SpeedΒήμα κινητήρα: 5 ~ 19 μέτρα / λεπτό
Servo Motor: 5 ~ 25 μέτρα / λεπτό
Μέγεθος φιάλης εφαρμογήςΕξωτερική διάμετρος: Φ25-100mm;
Ύψος: 25mm ~ 300mm
Εφαρμόσιμο μέγεθος ετικέταςΜήκος ετικέτας: 20mm ~ 290mm;
Πλάτος ετικέτας (πλάτος χαρτιού σώματος): 20mm ~ 120mm; 180mm (επιλογή)
Εσωτερική dia. χαρτιού σε ρολόΦ76mm
Εξωτερικό dia. χαρτιού σε ρολόΜέγιστη. Φ300mm
Μέγεθος (L * W * H)2000mm × 1150mm × 1500mm
Βάρος185 κιλά

Χαρακτηριστικά:

1. Έχετε τη λειτουργία τοποθέτησης στις επιλογές σας. Επίσης μπορεί να πραγματοποιήσει ένα αυτοκόλλητο ή δύο αυτοκόλλητα τρόπο επισήμανσης.

2. Η κεφαλή σήμανσης που είναι κατάλληλη για ρύθμιση, η ταχύτητα σήμανσης συγχρονίζεται αυτόματα με την ταχύτητα του ιμάντα μεταφοράς για να εξασφαλιστεί η ακριβής επισήμανση.

3. Η ταχύτητα της γραμμής μεταφοράς, η ταχύτητα του ιμάντα πίεσης και η ταχύτητα εξόδου της ετικέτας μπορούν να ρυθμιστούν και να αλλάξουν από την ανθρώπινη διεπαφή PLC.

4. Χρησιμοποιήστε διάσημο εμπορικό σήμα PLC, stepping ή servo motor, driver, sensor, κλπ, διαμόρφωση εξαρτημάτων καλής ποιότητας.

5. Κατάλληλο για επισήμανση σταθερού σημείου και θέσης στρογγυλών φιαλών.

6. Χρησιμοποιήστε μηχανισμό διαφορικής απόστασης τροχού από καουτσούκ, αλλαγή ταχύτητας χωρίς βήματα του μετατροπέα, χωρισμένο σε οποιοδήποτε διάστημα. Δεν χρειάζεται αλλαγή ανταλλακτικών προδιαγραφών κατά την αλλαγή προϊόντων.

7. Χρησιμοποιήστε εισαγόμενο γνωστό σερβο κινητήρα μάρκας, εξασφαλίζοντας υψηλή ταχύτητα, ακρίβεια και σταθερότητα.

8. Χρησιμοποιώντας τη θέση του κυλίνδρου, γρήγορη δράση και ισχύει για ένα ευρύ φάσμα προδιαγραφών προϊόντος

9. Ελαστικός τροχός που κυλά στις ετικέτες, μεγάλη διάρκεια ζωής. Η σήμανση τοποθέτησης είναι σήμανση υψηλής ακρίβειας.

10. Ακρίβεια επισήμανσης ± 0,5 mm.

Εισαγωγή Άλλου Συστατικού Εξοπλισμού:

1. Μπορούν να παρασχεθούν διαφορετικές λύσεις επισήμανσης για επίπεδη επιφάνεια, στρογγυλή σήμανση, κωνική επισήμανση. Ένα προϊόν μπορεί να ολοκληρώσει ένα αυτοκόλλητο, δύο αυτοκόλλητα ή περισσότερα αυτοκόλλητα, καθώς και ένα αυτοκόλλητο για να ολοκληρώσει τη μία πλευρά, δύο πλευρές, τρεις πλευρές ή περισσότερες πλευρές.

2. Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε τον προαιρετικό πίνακα περιστροφής μπουκαλιών, ο οποίος μπορεί να συνδεθεί απευθείας πριν από το μηχάνημα σήμανσης, οι χειριστές μπορούν να βάλουν τα μπουκάλια στο περιστροφικό τραπέζι, και στη συνέχεια ο περιστροφικός πίνακας θα στείλει τα μπουκάλια στο μηχάνημα σήμανσης στο μηχάνημα σήμανσης αυτομάτως.

3. Μπορεί επίσης να ταιριάξει με τον ελεγκτή βάρους, τον ανιχνευτή μετάλλων, τη μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών, τη μηχανή κάλυψης, τη μηχανή ραψίματος, τη μηχανή εντύπωσης κάλυψης, τον εκτυπωτή inkjet / laser / TTO κ.λπ.