Αυτόματη μηχανή σήμανσης υγρής κόλλας

Αυτόματη μηχανή σήμανσης υγρής κόλλας
Η αυτόματη μηχανή σήμανσης με κόλλα υγρού μπουκαλιού επισημαίνει αυτόματα το στρογγυλό δοχείο από γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο, κατοικίδιο, δοχείο από χαρτόνι, θα τυλίγει τις ετικέτες στην κατακόρυφη θέση χρησιμοποιώντας κρύα κόλλα. Το μηχάνημα είναι άκαμπτο, ευέλικτο και σχεδιασμένο για αξιοπιστία και βελτιώνει την λειτουργική απόδοση επιπλέον, έχει πολλά αποκλειστικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν επιπλέον πλεονεκτήματα.
1, η υγρή μηχανή επισήμανσης κόλλας υιοθετεί το ώριμο σύστημα ελέγχου PLC
2, η μηχανή σήμανσης κόλλας περιλαμβάνει τον μεταφορέα, επικολλήστε την ετικέτα στο μπουκάλι με κόλλα
3, η μηχανή σήμανσης υγρής κόλλας χρησιμοποιείται ευρέως για την επισήμανση του στρογγυλού αντικειμένου σε βιομηχανίες όπως τρόφιμα, φάρμακα, καθημερινές χημικές ουσίες και ούτω καθεξής.

ΜοντέλοΜηχανή επισήμανσης κόλλας μπουκαλιών
ΟΔΗΓΩShift με κινητήρα
ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΜΠΟΥΤΣΙΛФ55-110mm
Ύψος μπουκαλιών60-450 χιλιοστά
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ50-120τμχ / λεπτό
ΕΤΙΚΕΤΑΠλάτος: 20-220mm Μήκος: 80-370mm
ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ2400 * 824 * 1100 χιλιοστά
ΑΚΡΙΒΕΙΑ± 1 mm
Δύναμη εισαγωγήςAC 220V / 380V 50 / 60HZ 750W

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

* Λειτουργία: Το κουτί ετικετών του μηχανήματος υγρής κόλλας μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το διαφορετικό μέγεθος της ετικέτας.

* Υλικό: Η μηχανή σήμανσης κόλλας είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι SUS304

* Διαμόρφωση: Η μηχανή σήμανσης υγρών κόλλας υιοθετεί γνωστά ανταλλακτικά μάρκας Ιαπωνίας, Γερμανίας, Αμερικής, Κορέας ή Ταϊβάν

* Με βάση τη βιδωτή φιάλη που εισέρχονται τα μπουκάλια που κινούνται είναι πιο σταθερά.

* Το κουτί ετικετών μπορεί να ελεγχθεί για να ικανοποιήσει διαφορετικό αίτημα επισήμανσης.

* Το μέγεθος του κουτιού ετικέτας μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το διαφορετικό μέγεθος της ετικέτας. Η λειτουργία είναι εύκολη και εύκολη.

* Χρησιμοποιεί την αντλία κόλλας και η κόλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυκλικά. Η ποσότητα της ρέουσας κόλλας μπορεί επίσης να αλλάξει για να ικανοποιήσει διαφορετικό αίτημα επισήμανσης.

* Συγκρίνετε με τις αυτοκόλλητες ετικέτες, η ετικέτα χαρτιού έχει χαμηλό κόστος.

Λεπτομέριες

Πλεονεκτήματα

1. Ολόκληρη η μηχανή χρησιμοποιεί ανοξείδωτο χάλυβα 304 και προηγμένο κράμα αλουμινίου, ικανοποιεί την απαίτηση GMP.

2. Αυτόματη αποστολή ετικετών, αυτόματη επικόλληση, αυτόματη επισήμανση που βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση της επισήμανσης.

3. Προηγμένο συμβατό σύστημα διεπαφής ανθρώπου-μηχανής, απλό και διαισθητικό, γεμάτο λειτουργίες, με πλούσιες λειτουργίες ηλεκτρονικής βοήθειας.

4. Χρησιμοποιώντας τον περιστροφικό κοχλία οδηγείτε τις φιάλες στον μεταφορέα, η φιάλη λειτουργεί ομαλά και η τοποθέτηση είναι αξιόπιστη. Χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό κύλισης, η επικόλληση της ετικέτας είναι καλή, η αξιοπιστία της επισήμανσης βελτιώνεται, η συσκευή προστασίας είναι εξοπλισμένη με καμία φιάλη που αποστέλλεται, χωρίς ετικέτα, χωρίς πάστα, χωρίς επισήμανση και ούτω καθεξής.

5. Το κουτί κόλλας υψηλής καθαρότητας χαλκού συνδυάζεται με τον κύλινδρο από ανοξείδωτο χάλυβα για να κάνει τη διαδικασία ακριβή. Το πάχος της κόλλας μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες και η κόλλα είναι ίση, έτσι ώστε να εξαλειφθούν τα απόβλητα κόλλας και το φαινόμενο της διαρροής κόλλας.

6. Ο ειδικός ελαστικός κύλινδρος επεξεργάζεται με διάφορες διαδικασίες χωρίς παραμόρφωση και αντοχή στη φθορά. Η κόλλα είναι ομοιόμορφη και ελαφριά και εξοικονομείται ποσότητα κόλλας.

7. Ευφυής έλεγχος, αυτόματη φωτοηλεκτρική παρακολούθηση, όταν δεν υπάρχει αντικείμενο και καμία επισήμανση, καμία αυτόματη διόρθωση ετικέτας και αυτόματη λειτουργία ανίχνευσης ετικετών, για την αποφυγή διαρροής κόλλας και αποβλήτων ετικετών.

8. Με το σύστημα αναρρόφησης κενού και τη συνεργασία του ιμάντα, η ετικέτα μπορεί να επικολλήσει ομαλά τη φιάλη.

9. Χρησιμοποιώντας το μετατροπέα συχνότητας, η ταχύτητα του κινητήρα μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα και η ικανότητα σήμανσης ελέγχεται ελεύθερα.

10. Μπορεί να λειτουργήσει μόνος του και μπορεί επίσης να συνδέσει τη γραμμή παραγωγής.

11. Ο σχεδιασμός διαχωρισμού του κουτιού κόλλας, του επικαλυμμένου ελαστικού τροχού και του περιστρεφόμενου πύργου, καθιστούν τον απλό και γρήγορο καθαρισμό.

12. Όλο το μηχάνημα επιλέγεται από την παγκοσμίως γνωστή ηλεκτρική διαμόρφωση για να εξασφαλίσει την ποιότητα, να το κάνει πιο σταθερό, μεγαλύτερη χρήση και λιγότερη συντήρηση.

13. Η ταχύτητα σήμανσης, μεταφοράς και διαχωρισμού φιαλών μπορεί να πραγματοποιήσει τη ρύθμιση της ταχύτητας χωρίς βήματα και να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες.

14. Η ρύθμιση είναι απλή, η αντικατάσταση ενός μικρού αριθμού εξαρτημάτων, όπως ο πυργίσκος, ο ιμάντας κενού και ούτω καθεξής, μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και να ικανοποιηθεί με διάφορες προδιαγραφές της φιάλης. Και οι παράγοντες ρύθμισης μπορούν να αποκλειστούν στο μέγιστο.