Αυτόματη μηχανή σήμανσης γωνιακού κουτιού από χαρτόνι

Αυτόματη μηχανή σήμανσης γωνιακού κουτιού από χαρτόνι
Το μηχάνημα χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά, τρόφιμα, φάρμακα, καθημερινές χημικές ουσίες, ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια, υλικό, πλαστικά και άλλες βιομηχανίες και μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες ετικέτες αεροπλάνων και η αντικατάσταση του μηχανισμού επικάλυψης μπορεί να ανταποκρίνεται στην άνιση επιφανειακή επισήμανση. και το μηχάνημα έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής σταθερότητας, της καλής επίδρασης σήμανσης, χωρίς φυσαλίδες αέρα, χωρίς ρυτίδες και ακριβή επισήμανση.

Παράμετροι της μηχανής επισήμανσης
Μήκος ετικέτας10mm ~ 300mm
Πλάτος ετικέτας10mm ~ 150mm
Εξωτερική διάμετρος Roll Label300mm ~ 350mm
Εσωτερική διάμετρος Roll Label70mm ~ 75mm
Ακρίβεια± 1 mm
Ταχύτητα ετικέτας30 ~ 120 τεμ / λεπτό
Ταχύτητα μεταφοράς5 ~ 25m / λεπτό
Κατάλληλος τύπος ετικέταςΑυτοκόλλητη ετικέτα αυτοκόλλητου (Διατίθεται διαφανής ετικέτα)
Πίεση αέρα λειτουργίας0,4-0,6Mpa
Τάση220VAC ± 10 50HZ
Εξουσία1500W
Βάρος230 κιλά
Συνολική διάσταση2000mm × 800mm × 1500mm

Κύρια χαρακτηριστικά

1) Ευρύ φάσμα εφαρμογών, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλης της σήμανσης μπουκαλιών ή της σήμανσης μπουκαλιών sqaure, η εναλλαγή ετικετών μεταξύ της φιάλης είναι απλή, εύκολη στη ρύθμιση

2) Η ακρίβεια της ετικέτας είναι καλή, η παράκαμψη της ετικέτας υιοθετεί τον διορθωτικό μηχανισμό, η ταινία δεν αποκλίνει, η θέση σήμανσης και η κλίση είναι ρυθμιζόμενα και η ρύθμιση δεν έχει νεκρή γωνία.

3) Η ποιότητα της ετικέτας είναι εξαιρετική, υιοθετήστε τον ελαστικό ιμάντα κάλυψης πρέσας, η ετικέτα είναι επίπεδη, χωρίς ρυτίδες, βελτιώστε την ποιότητα συσκευασίας.

4) Η εφαρμογή είναι ευέλικτη, το μηχάνημα σήμανσης τύπου μόνιμης φιάλης διαθέτει μια αυτόματη λειτουργία διαχωρισμού φιαλών, μπορεί να παραχθεί σε ένα μόνο μηχάνημα και μπορεί επίσης να συνδεθεί με τη γραμμή παραγωγής.

5) Ευφυής έλεγχος, αυτόματη φωτοηλεκτρική παρακολούθηση, μη επισήμανση, μη τυπική αυτόματη διόρθωση και αυτόματη ανίχνευση ετικετών, πρόληψη διαρροών και απορρίμματα ετικετών.

6) Υψηλή σταθερότητα, ο υποστηρικτικός εξοπλισμός λειτουργεί 7 × 24 ώρες, Mitsubishi PLC, οθόνη toinview, αισθητήρας μπουκαλιών KEYENCE, αισθητήρας ετικετών υψηλής ακρίβειας Leuze.

7) Η ρύθμιση είναι απλή, η ταχύτητα επισήμανσης, η ταχύτητα μεταφοράς και η ταχύτητα διαχωρισμού της φιάλης μπορούν να πραγματοποιήσουν τη ρύθμιση της ταχύτητας χωρίς βήματα και η ρύθμιση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

8) Ισχυρός και ανθεκτικός, υιοθετήστε μηχανισμό ρύθμισης τριών ράβδων, αξιοποιήστε πλήρως τη σταθερότητα του τριγώνου, ολόκληρη η μηχανή είναι συμπαγής και ανθεκτική. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ss304, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της παραγωγής GMP.

Λεπτομέρειες αυτόματου-χαρτοκιβωτίου-γωνίας-σήμανσης-μηχανής

Λεπτομέριες

Μηχανισμός ξετυλίγματος

Χρησιμοποιεί την ετικέτα κυλίνδρου. Ο μηχανισμός ξετυλίγεται όταν λειτουργεί το μηχάνημα.
- Εφαρμογή ετικέτας: αυτοκόλλητη ετικέτα, στεγνό φιλμ, ηλεκτρονικός κώδικας επιτήρησης, γραμμωτός κώδικας και ούτω καθεξής.
- Εφαρμογή προϊόντος: Προϊόντα που απαιτούνται για την τοποθέτηση ετικετών ή φιλμ σε μια επίπεδη, μεγάλη επιφάνεια τόξου

Λειτουργία έλξης

Θα τραβήξει την ετικέτα που θα αυξήσει την ακρίβεια της ετικέτας. Είναι απλή κατασκευή που είναι εύκολο στη χρήση. και μπορεί να αποτρέψει την εκδρομή της ετικέτας.

Αισθητήρας

Υποστήριξη μεγάλης διάρκειας εργασίας, χωρίς καυτή, ακριβή ανίχνευση, απλή λειτουργία. Θα ανιχνεύσει την ετικέτα όταν το μηχάνημα λειτουργεί. Έτσι μπορεί να αυξήσει την ακρίβεια.

Μηχανισμός κάλυψης

Απλή ρύθμιση, τυπικός σχηματισμός, χωρίς ρυτίδες, χωρίς φυσαλίδες

Υλικό μηχανής

Ισχυρό και ανθεκτικό, υιοθετήστε μηχανισμό ρύθμισης τριών ράβδων, αξιοποιήστε πλήρως τη σταθερότητα του τριγώνου, ολόκληρο το μηχάνημα είναι συμπαγές και ανθεκτικό. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ss304, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της παραγωγής GMP.

Συστατικά

Υψηλή σταθερότητα, ο υποστηρικτικός εξοπλισμός λειτουργεί 7 × 24 ώρες, Mitsubishi PLC, οθόνη toinview, αισθητήρας μπουκαλιών KEYENCE, αισθητήρας ετικέτας υψηλής ακρίβειας Leuze.

Εκτυπωτής ψεκασμού μελάνης

Μπορεί να εξοπλιστεί με μηχανή εκτυπωτή inkjet, η οποία μπορεί να εκτυπώσει την ημερομηνία παραγωγής και τον αριθμό παρτίδας σε απευθείας σύνδεση, να μειώσει τη διαδικασία συσκευασίας του μπουκαλιού και να βελτιώσει την απόδοση παραγωγής.

Εκτυπωτής κορδέλας

Μπορεί να εξοπλιστεί με μηχανή εκτυπωτή με κορδέλα, η οποία μπορεί να εκτυπώσει την ημερομηνία παραγωγής και τον αριθμό παρτίδας σε απευθείας σύνδεση, να μειώσει τη διαδικασία συσκευασίας του μπουκαλιού και να βελτιώσει την απόδοση παραγωγής.

Εφαρμογή

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επισήμανση, χαρτοκιβώτιο, διάφορες κάρτες, φύλλα χαρτιού, ξεδιπλωμένα χαρτοκιβώτια, τσάντες PE, βιβλία και τα παρόμοια, και μπορεί επίσης να επικολληθεί με προστατευτικές μεμβράνες στην επιφάνεια διαφόρων προϊόντων