Αυτόματη μηχανή σήμανσης αυτοκόλλητων σελιδοποίησης

Αυτόματη μηχανή σήμανσης αυτοκόλλητων σελιδοποίησης
Αυτό το μηχάνημα ονομάζεται αυτόματη μηχανή σήμανσης σελίδας, που ονομάζεται επίσης αυτόματη μηχανή σήμανσης καρτών, η οποία ανήκει στη σειρά μηχανών σήμανσης σειράς.
Πεδίο εφαρμογής:
1. Εφαρμόσιμες ετικέτες: αυτοκόλλητες ετικέτες, αυτοκόλλητες μεμβράνες, ηλεκτρονικοί κώδικες εποπτείας, γραμμωτοί κώδικες κ.λπ.
2. Εφαρμοστέα προϊόντα: Προϊόντα που απαιτούν ετικέτες ή φιλμ σε επίπεδες και μεγάλες καμπύλες επιφάνειες.
3. Βιομηχανία εφαρμογών: χρησιμοποιείται ευρέως στην ηλεκτρονική, το υλικό, τα πλαστικά, τις χημικές και άλλες βιομηχανίες.
4. Παραδείγματα εφαρμογής: επισήμανση από χαρτόνι, ακρυλική μεμβράνη, μεγάλη πλαστική μεμβράνη, κεραμική μεμβράνη, επισήμανση κάρτας IC κ.λπ.

Λειτουργία οδήγησηςΚινητήρας Stepper
Ταχύτητα επισήμανσης30-150pcs / min (Ανάλογα με το μέγεθος της ετικέτας)
Μέγεθος προϊόντωνΜήκος 40-400mm, Πλάτος 40-200mm, Ύψος 0,2-150mm
Μέγεθος ετικέταςΜήκος 6-150mm, Πλάτος 20-180mm
Ακρίβεια επισήμανσης± 1 mm
Μέγεθος μηχανήματος2900 * 900 * 1400 χιλιοστά
Βάρος250 κιλά
Εξουσία220V 50Hz 1.2KW

Χαρακτηριστικά:

1. Η κάρτα είναι σταθερή και υιοθετεί την προηγμένη κάρτα τεχνολογίας ταξινόμησης-αντίστροφης κλήσης. Το ποσοστό ταξινόμησης καρτών είναι πολύ υψηλότερο από τον γενικό μηχανισμό διαλογής καρτών.

2. Η ταχύτητα επισήμανσης της κάρτας είναι υψηλή και ο κωδικός επιτήρησης για το κουτί φαρμάκου αναρτάται και η σταθερή ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 200 τεμάχια / λεπτό ή περισσότερο.

3. Ευρύ φάσμα εφαρμογών, μπορεί να ικανοποιήσει την επισήμανση διαφόρων καρτών και χαρτιού, και είναι κατάλληλο για την επισήμανση ξεδιπλωμένου χαρτοκιβωτίου.

4. Η ακρίβεια της επισήμανσης είναι σταθερή, το τεμάχιο εργασίας πιέζεται από τον άνω κύλινδρο, η μεταφορά είναι σταθερή, δεν είναι εξασφαλισμένη η καμπύλη και η ακρίβεια της σήμανσης είναι εγγυημένη

5. Το μηχανικό μέρος ρύθμισης του δομικού συνδυασμού και ο έξυπνος σχεδιασμός της περιέλιξης της ετικέτας, ο βαθμός ελευθερίας 6 μοιρών της θέσης σήμανσης είναι κατάλληλος για ρύθμιση, έτσι ώστε η μετατροπή μεταξύ διαφορετικών προϊόντων και περιελίξεων ετικετών να γίνεται απλή και χρονική -οικονομία;

6. Ευφυής έλεγχος, αυτόματη φωτοηλεκτρική παρακολούθηση, χωρίς αντικείμενο και χωρίς επισήμανση, χωρίς τυπική αυτόματη βαθμονόμηση και αυτόματη ανίχνευση ετικετών για την αποφυγή διαρροών και αποβλήτων ετικετών.

7. Υψηλή σταθερότητα, PLC + οθόνη αφής + οπτικό ινών + ηλεκτρικό μάτι ετικετών που αποτελείται από προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, εξοπλισμός υποστήριξης 7 × 24 ώρες λειτουργίας.

8. Με τη λειτουργία συναγερμού σφάλματος, τη λειτουργία μέτρησης παραγωγής, τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, τη λειτουργία προτροπής ρύθμισης αριθμού παραγωγής, τη λειτουργία προστασίας ρυθμίσεων παραμέτρων.

Προαιρετικά χαρακτηριστικά και εξαρτήματα μηχάνημα αυτόματης σήμανσης σελιδοποίησης σελιδοποίησης:

1. Λειτουργία καυτής κωδικοποίησης / κωδικοποίησης.

2. Αυτόματη λειτουργία λήψης (σε συνδυασμό με τις εκτιμήσεις προϊόντων).

3. Αυτόματη λειτουργία τροφοδοσίας (σε συνδυασμό με τις εκτιμήσεις προϊόντων).

4. Αυξήστε τη συσκευή επισήμανσης.

5. Άλλες λειτουργίες (προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών).

Λεπτομέριες: